Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 16" (4.22 secunde)
Pe aeroportul Otopeni, zborurile care trebuiau sa aterizeze in jurul orei 23:00 au intarzieri de de pana la o ora.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara.
1) A fost sau nu "lucrat" Adrian Nastase in scandalul mostenirii? ... La stirile Antena 3 de la ora 18.00, comentariul dedicat acestor raspunsuri a folosit formula poporul roman, in stil balcanic, crede ca A.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Defectiunea a durat de miercuri 13 martie 2019, de la ora 18:30 pana spre dimineata zilei de joi 14 martie 2019 Platformele Facebook si Instagram, doua dintre cele mai populare retele de socializare din lume, nu au functionat la parametri normali, miercuri,13 martie 2019, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18:30.
Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi in curand sold-out.
Proiectiile vor avea loc in perioada 16 - 18 mai 2018, la Sala CINEMA 2D/3D a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi. ... Sala CINEMA 2D/3D - Miercuri, 16 mai, ora 08.30:
Sambata - 11.08.2019 â€" ora 20.30, in parcul Dumbrava. De la ora 21.00 vor urca pe scena ansamluri din Romania, Bulgaria, Gerogia, Israel, Serbia si Slovacia.
Dupa ce a fost aclamata pe scenele lirice din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Cehia, Rusia, Turcia, Coreea de Sud, soprana Irina Baiant se pregateste cu emotie pentru concertul pe care il va sustine la Bucuresti, luni, 31 august, incepand cu ora 20:30.
Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11? Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta. ... Nu doar ora, data si momentul.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Purtatorul de cuvant vrea sa corecteze dezinformarile pe care Realitatea TV si Antena 3 le profereaza, dezinformari care se repeta in fiecare zi", a spus premierul, dupa ce a insfacat microfonul Realitatatii TV din mana reporterului.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
google-analytics.com